▷ Hoe de opdracht "OK Google" van Android verwijderen of uitschakelen? (2024)

In de loop der jaren hebben smartphones hun functionaliteit verbeterd in de voorhoede van technologische vooruitgang. Dat is het geval met Android-apparaten, die worden geleverd met geïntegreerde systemen en applicaties waarmee u verschillende taken kunt uitvoeren en niet alleen dat, veel hiervan zijn al geactiveerd.

Dat is het geval met het commando 'OK Google'. dat deel uitmaakt van het functiemenu van het Google-platform en wordt geactiveerd op uw Android-apparaat. Velen kennen het niet en als ze het hebben gevisualiseerd, kennen ze de functies ervan niet; anderen willen OK Google verwijderen of uitschakelen en weten niet hoe. Vervolgens zullen we deze twijfels wegnemen en zullen we u ook de voordelen laten zien van het uitgeschakeld houden van dit commando.

Hoe OK Google configureren? - Stapsgewijze handleiding voor Android en iOS

Leer hoe u de OK Google-opdracht configureert

Bestanden verbergen

1 Wat is Ok Google?

3 Hoe kan ik OK Google uitschakelen vanaf mijn telefoon?

3.1 Toegang tot "Google-applicaties"

3.2 Ga naar het gedeelte 'Stem'

3.3 schakel de opdracht uit

4 Hoe kan ik de opdracht "OK Google" opnieuw activeren?

4.1 Toegang tot "Google-applicaties"

4.2 Ga naar het gedeelte 'Stem'

4.3 Activeer de opdracht

5 Voordelen van het uitgeschakeld houden

Wat is Ok Google?

Google heeft zich gericht op het maken van functies waarmee de gebruiker met anderen kan communiceren, en alleen 'Ok Google' is een 'spraakassistent' waarmee u aandelen kunt verhandelen. Het is erg handig bij verschillende taken die je wilt uitvoeren, daarnaast is het actief en klaar op je mobiel, klaar om te worden uitgevoerd.

Waar wordt dit commando voor gebruikt?

Dit commando als eigen 'stemassistent' stelt u in staat om acties en verschillende taken uit te voeren. Je zet hem handmatig aan het werk door op een knop te drukken of via de handsfree modus, die je vooraf kunt configureren.

deze tovenaar is ontworpen om perfect Spaans te begrijpen, inclusief de uitingen van onze gemeenschappelijke toespraak. Gewoon door te zeggen: 'OK Google' vanuit de microfoon die we in het hoofdzoekveld zien, ben je klaar om elke gewenste actie uit te voeren.

▷ Hoe de opdracht "OK Google" van Android verwijderen of uitschakelen? (2)

Hoe kan ik OK Google uitschakelen vanaf mijn telefoon?

Als je wilt is het schakel de opdracht 'OK Google' uit van uw mobiele telefoon, aangezien u deze voorlopig niet wilt gebruiken, vanaf uw Android kunt u zonder problemen toegang krijgen. Aangezien het een dienst van 'Google Assistent' is, kunt u dit op een eenvoudige manier doen, en hier beschrijven we de stappen.

Toegang tot "Google-applicaties"

U moet toegang hebben tot het Google-platform vanuit je app zoals je normaal doet, aangezien dit geen deel uitmaakt van de instellingen van de telefoon, en doe het volgende:

  • Ga naar het gedeelte 'Meer', u klikt op de optie 'Instellingen' en voert u deze in, daar vindt u het gedeelte 'Stem' dat u moet selecteren.

Ga naar het gedeelte 'Stem'

Zodra u het gedeelte 'Stem' binnengaat vindt u een submenu:

  • Ga naar de optie 'VoiceMatch', en van daaruit ziet u de optie 'OK Google in- en uitschakelen'. Deze optie is de enige die als instelling in Google fungeert en dus de spraakopdracht kan deactiveren.
▷ Hoe de opdracht "OK Google" van Android verwijderen of uitschakelen? (3)

schakel de opdracht uit

Zodra u zich in 'Voice Match' bevindt en wordt aangeboden om 'OK Google in en uit te schakelen', kies 'Deactiveren'. U kunt zelf bewijzen dat het gedeactiveerd is wanneer u het commando met uw stem probeert te activeren en het scherm van uw mobiel niet eens aangaat.

Hoe kan ik de opdracht "OK Google" opnieuw activeren?

Anders, als u de opdracht 'OK Google' wilt activeren, moet u: doe dezelfde route. In tegenstelling tot de laatste stap, zullen we vanuit de Google-applicatie deze nieuwe assistent opnieuw op onze telefoon laten activeren. Als je er echter twijfels over hebt, kijk dan hoe je het moet doen.

Toegang tot "Google-applicaties"

Vanuit de vooraf geïnstalleerde app vanuit de Google-app op je Android, log in zoals je normaal doet en doe het volgende:

Ga naar de optie 'Meer', en daar selecteert u 'Instellingen' en gaat u naar binnen, eenmaal daar vindt u het gedeelte 'Stem' dat u moet selecteren om binnen te komen.

Ga naar het gedeelte 'Stem'

Zodra u het gedeelte 'Stem' binnengaat, krijgt u een submenu te zien en daarbinnen de optie 'Voice Match'. Dit vervult de functie om het 'OK Google'-commando naar wens in te stellen, te deactiveren of te activeren.

▷ Hoe de opdracht "OK Google" van Android verwijderen of uitschakelen? (4)

Activeer de opdracht

Als je deze keer hebt besloten activeer de opdracht 'OK Google', je hoeft alleen de optie 'Detection OK Google' te selecteren, en je hebt meteen weer het actieve commando op je mobiel.

Het is een eenvoudige en snelle manier om deze echt nuttige wizard opnieuw te openen.

Beste alternatieven voor Google AdSense (VOLLEDIGE GIDS)

Meer informatie over de beste alternatieven voor Google AdSense

Voordelen van het uitgeschakeld houden

mening is subjectief 'OK Google' uitzetten is in uw voordeel. Het eerste waar u aan moet denken, is de reden waarom u de assistent wilt uitschakelen. Zonder terzijde te laten hoe nuttig het voor u is wanneer u het op een eenvoudige en snelle manier in een zoektaak gebruikt.

Maar ook naar de mening van velen deze tovenaar is soms roekeloos, want als we het niet gebruiken, zoekt het altijd naar ons om een ​​zoekvolgorde aan te geven en geluiden uit te zenden als verzoeken om aandacht. En dit feit heeft velen gemotiveerd om de assistent uit te schakelen, en door dit te doen, zal het u niet langer hinderen, als we het vanuit dit oogpunt bekijken.

Ondanks de mening van velen, presenteert 'OK Google' ons een nieuw en praktisch alternatief, wat betreft spraakopdrachten.

Tags

activeer ok google zet ok google uit oke Google Oké Google op Android Oké Google op iOS waarom ok google gebruiken? voordelen van het gebruik van ok google

▷ Hoe de opdracht "OK Google" van Android verwijderen of uitschakelen? (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 5630

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.