Fungerar ingen kontakt om ditt ex har flyttat till någon ny? (2024)

Ditt ex gjorde slu*t med dig och funderade på att testa regeln om ingen kontakt, mende har redan gått vidare till någon ny.

Du kanske frågar dig själv om det ens är någon mening med att prova regeln om ingen kontakt längre.

Tja, spoiler alert: ingen kontakt-regelnKAN och fungerarnär ditt ex träffar någon annan... men bara om du gör det rätt.

Det är rätt; det finns mycket mer i ingen kontakt-regeln än vad du kanske tror, ​​så låt oss först prata om vad ingen kontakt-regeln är.

Will No Contact Work If Your Ex Has Moved On To Someone New? (1)

Vilka är dina chanser att få tillbaka din ex pojkvän?

Gör frågesporten

Vad är ingen kontakt-regeln?

Ingen kontakt-regeln är i grunden grunden på vilken en hel strategi för att få tillbaka ett ex (eller till och med gå vidare från dem) bygger.

jag har skrivitflera artiklarpå det,filmat många olika videor, och till och med gjortpoddavsnittöver det.

Men vad är denna svårfångade regel om ingen kontakt?

Tja, enkelt uttryckt är ingen kontakt-regeln en tidsperiod där du ignorerar ditt ex med avsikt med avsikten att få dem att sakna dig, samtidigt som du arbetar med att uppgradera ditt liv inom alla nödvändiga områden.

Hur fungerar det här när ditt ex har gått vidare?

Tappar den effektivitet i det specifika fallet?

Tja, jag tror att vi måste prata om två saker för att kunna svara ordentligt på den frågan:

  1. Den största missuppfattningen folk har om regeln om ingen kontakt
  2. Vad som FAKTISKT fungerar i ingen kontakt-regeln när ditt ex har gått vidare till någon annan.

Låt oss börja från toppen.

Vad är den största missuppfattningen folk har om ingen kontakt-regeln

När en vanlig människa villläs mer om regeln om ingen kontakt, de googlar det och hamnar på antingen min sida eller någon annans webbplats och lär sig om anteckningskontaktregeln, men de förstår inte den sanna innebörden bakom den.

Kommer du ihåg definitionen jag just delade?

Tja, folk läser bara upp till "att ditt ex saknar dig"-delen, och de saknar memo om att uppgradera sitt liv.

Ja, regeln om ingen kontakt kan få ditt ex att sakna dig, men det garanterar inte nödvändigtvis att de kommer att sakna dig. Den hemliga såsen av ingen kontakt-regeln är verkligen vad du använder din tid till att göra under ingen kontakt-regeln.

När jag intervjuar verkliga framgångshistorier om människor som har använt ingen kontakt-regeln för att få tillbaka sina ex, det enda stora mönstret jag märkte är att de inte satt och hoppades att ingen kontakt-regeln skulle göra deras ex sakna dem.

Istället tog de äganderätten över sina liv under ingen kontakt-regeln och blev raffinerade versioner av sig själva som de sedan kunde imponera på sitt ex med när de faktiskt började prata.

Visst, det har funnits några fall där regeln om ingen kontakt i princip var allt som krävdes för att deras ex skulle komma och tigga tillbaka, men det är inte fallet 90% av tiden, så jag skulle inte satsa på det.

Vanligtvis får folk tillbaka sina ex på grund av tillväxten de upplevde under regeln om ingen kontakt.

Nästan varje framgångssaga jag pratar med delar samma upplevelse om regeln om ingen kontakt: att känna sig absolut besegrad och deprimerad under de första två veckorna men sedan inse att de är MYCKET bättre än så här.

Det Eureka-ögonblicket följs av dessa framgångshistorier som ger mer tid till självkärlek så att de kan förverkliga sin verkliga potential och i principslu*ta bry sig om om deras ex kommer tillbaka.

Vad fungerar FAKTISKT med ingen kontakt-regeln om ditt ex har gått vidare?

Enligt vårframgångshistorier, att få tillbaka ditt ex när de har gått vidare är inte bara en funktion av vad du gör med din tid under ingen kontakt-regeln, utan faktiskt hur länge du stannar i ingen kontakt-regeln.

Will No Contact Work If Your Ex Has Moved On To Someone New? (2)

Vilka är dina chanser att få tillbaka din ex pojkvän?

Gör frågesporten

I början av min karriär var det särskilt svårt för mig att ge råd till personer vars ex hade gått vidare, särskilt eftersom, enligt min åsikt, ett uppbrott i huvudsak är att någon erkänner attde tror att de kan bättre än duoch de går ut för att försöka hitta det.

Så, vad gör du om ditt ex har hittat någon som de tror är bättre än dig?

Hur länge ska du stanna i en kontaktfri regel?

Tja, tidigt trodde jag att den kortaste tiden förmodligen är idealisk. Mitt resonemang bakom detta var att om du kan stå ut med ingen kontakt-regeln i 21 dagar, kan du hoppa tillbaka in i ditt exs liv innan honom och den nya personen har för mycket tid att skapa djupa kontakter.

Nåväl, detta ledde nästan alltid till katastrofala resultat.

Istället för att pressa isär ditt ex och deras nya flickvän, kan din närvaro som en "outsider" faktiskt ge dem något att enas mot.

Har du någonsin hört frasen "skjut inte budbäraren?"

Will No Contact Work If Your Ex Has Moved On To Someone New? (3)

Det gäller perfekt här eftersom människor till sin natur är territoriella, speciellt i början av nya relationer, så att du, d.v.s. budbäraren, sätter in dig själv i ditt exs förhållande INTE kommer att slu*ta bra för dig.

Vad gör man då?

Låt ditt ex bli kär i den nya tjejen om du förlänger din kontaktfri period?

Tja, inte precis. Jag ska berätta varför en längre ingen kontaktregel kan vara det bästa för dig i den här situationen.

Första gången vi snubblade över lösningen för detta var faktiskt en olycka. Du förstår, vi hade en klient som i princip gick igenom ett uppbrott, och hennes ex flyttade ihop med en ny tjej. Hennes ex som redan hade flyttat ihop med någon annan var en enorm kod röd för oss.

Vi bestämde oss för att göra en typisk 30 dagars ingen kontakt-regel. 30 dagar gick och hon berättade att hon inte var bekväm med att prata med honom ännu. Så vi bestämde oss för att förlänga ingen kontaktperiod med ytterligare 30 dagar.

Till slu*t tog hon mod till sig och pratade med sitt ex, och vet du vad han sa?

Att han och hans nya flickvän har problem, och allt är inte som det verkar.

Genom att ge sig själv (och sitt nya förhållande) mer tid, lät hon sitt ex gå förbi smekmånadsstadiet i hans nya förhållande.

Nu är hans "nya" förhållande inte så nytt längre, verkligheten smyger sig på, och det gör hans gamla förhållande med dig till ett jämförelsevis bra minne.

Så en längre ingen kontaktregel är bra för dessa situationer, och den exakta sweet spot är 45 dagar.

I princip en och en halv månad utan kontakt där du låter ditt ex och den nya personen gå igenom sin smekmånadsperiod. Du kommer inte att infoga dig själv i ekvationen förrän den smekmånadsperioden har planat ut lite.

Det väcker dock en annan fråga:

Vad är det meningen att du ska göra under en förlängd ingenkontaktregel?

Bli inte otålig.

Jag vet att detta verkar uppenbart, men det måste sägas eftersom många människor tycker att det är extremt svårt att hänga med längre utan kontaktperioder.

Will No Contact Work If Your Ex Has Moved On To Someone New? (4)

Vilka är dina chanser att få tillbaka din ex pojkvän?

Gör frågesporten

Nyckeln är dock att lägga din tid och energi på något helt annat.

Sann framgång kommer när du faktiskt hittar något som du bryr dig mer om än ditt ex.

Jag gjorde nyligen en YouTube-video på min kanal som jag är superstolt över som heter "hur du visar ditt ex att du inte bryr dig."

Kärnan i den videon var att efter att ha intervjuat flera framgångsberättelser märkte vi en vanlig trend:

Människor som framgångsrikt fick tillbaka sina ex efter ingen kontakt slu*tade bry sig om att få tillbaka dem under ingen kontakt-regeln.

Med andra ord, människor som hittade saker som var viktigare för dem än deras ex var i slu*tändan de mest framgångsrika.

Detta beror på att annars får de flesta människor tunnelseende efter ett uppbrott där de fortsätter att vara besatta av sitt ex, speciellt om en annan kvinna är inblandad.

Men tänk om jag skulle berätta för dig att all den tid som spenderas på att jämföra dig själv med ditt exs nya tjej är bortkastad tid och slösad kraft på saker du skulle kunna göra för att uppnå din magnum opus – ditt livs stora verk som du bryr dig om mer än ditt ex.

Så här är min utmaning till dig, eller snarare en fråga.

Vad är det du bryr dig mer om än ditt ex?

Och här är den lilla förutsättningen att det inte kan vara dina barn.

Det måste vara något du skapar.

Något du tänker på.

För vissa kan det bli en roman; för andra kan det vara att göra musik eller skriva musik.

Det spelar egentligen ingen roll vad det är så länge du är stolt över det, och det får dig att slu*ta tänka på ditt ex.

Ärligt talat kommer jag aldrig förstå varför folk knackar på mig när jag säger att du ska hitta något som betyder mer för dig än ditt ex efter ett uppbrott även om du vill ha tillbaka dem.

I mina ögon finns det inget skamligt i att fokusera på sig själv, och ändå fortsätter folk att slå det som om det är några klichéråd. Sanningslöst finns det inget mer värdefullt du kan göra med din tid än att verkligen arbeta på dig själv eller förbättra de områden i ditt liv som du känner behöver förbättras.

Arbeta med att förbättra dina exes negativa uppfattning

När vi är tillsammans med någon under en lång tid blir vi bekväma i våra antaganden om dem och tror att vi vet allt om dem.

Ditt ex hade förmodligen några negativa uppfattningar om dig också, och de kan ha kommit i förgrunden när du gjorde slu*t.

Låt oss till exempel säga att du inte städade efter dig när du bodde med ditt ex.

Ditt ex kommer att tycka att du är slarvig eller så låter du saker ligga.

Detta är deras uppfattning om dig.

Will No Contact Work If Your Ex Has Moved On To Someone New? (5)

Vilka är dina chanser att få tillbaka din ex pojkvän?

Gör frågesporten

Nu händer detta på alla möjliga små sätt, men det jag gillar att du gör är att ta fram ett papper och göra en lista över alla tänkbara negativa uppfattningar du kan tänka dig.

Will No Contact Work If Your Ex Has Moved On To Someone New? (6)

Tänk på dessa som dina negativa pelare – de negativa egenskaper som ditt ex tror att du har.

Nu informerar dessa negativa uppfattningspeglar ditt exs hela åsikter om dig.

Med andra ord, han tror att han vet allt som finns att veta om dig.

Det goda och det onda. Låter hårt och alltför förenklat, eller hur?

Men det är vad det är. Men du kan utmana dessa föreställningar.

Ditt mål är att skapa nya djup för dig själv, nya lager för honom att dra tillbaka.

Ofta är den vanligaste negativa uppfattningen som ditt ex kommer att ha av dig att du är för stabil, att du är tråkig och att du bara vill sitta hemma och inte göra någonting.

Tja, det är lätt att övervinna. Gör bara något galet och spontant som fallskärmshoppning, så ditt ex tvingas göra en dubbeltagning och ompröva sina felaktiga uppfattningar om dig.

Och ofta, ju mer du fokuserar på att göra detta under regeln om ingen kontakt, desto mer kommer ditt ex att börja uppmärksamma dig.

Men det är verkligen inte ditt ex som du vill uppmärksamma dig. Det är den andra kvinnan.

Varför är det faktiskt viktigt att få den andra kvinnan att lägga märke till dig

Så låt mig ställa en fråga till dig – när du först började dejta din ex-pojkvän, blev du inte åtminstone nyfiken på hur hans ex såg ut? Frågade du honom frågor om hans tidigare relationer?

Jag slår vad om att du till och med gick vidare till Facebook eller Instagram för att jämföra hur du var med hennes tänkande, "Vilken typ av kvinnor är han attraherad av? Är hon som jag? Är jag en karbonkopia? Är jag bättre än henne?"

Tja, gissa vad?

Ditt exs nya flickvän gör exakt samma sak som du. Hon cyberförföljer dig just nu för att jämföra sig med dig.

Så om du på sociala medier ständigt delar deprimerande inlägg (eller ingenting alls), kommer den nya tjejen att tro att hon är bättre än du. Det är ditt mål att vända den berättelsen på huvudet, genom att i princip skrämma den nya tjejen genom att vara den mest fantastiska versionen av dig själv som du kan vara!

Som ett exempel, låt oss säga att jag var väldigt förälskad i en tjej och äntligen började dejta henne. Vi snubblar in i det vanliga ex-pratet och hon berättar att hon dejtade Brad Pitt. Skulle inte det vara lite skrämmande?

Jag menar att du hela tiden jämför dig med den här personen som är en superstjärna, filmskådespelare med snyggt utseende som är snyggare än du och du mår lite dåligt över dig själv. Inte för att den personen fick dig att må dåligt genom att prata med dig, men du skräms av deras yttre uppfattning.

Det här är vad du försöker göra mot den andra kvinnan.

Du försöker bli så fantastisk på långt håll att ditt ex inte bara ångrar sitt beslu*t att göra slu*t med dig, utan den nya tjejen tänker, "vad är det för fel på honom? Varför lämnade han den där gyllene kvinnans gudinna?”

Det är nyckeln till att ingen kontakt fungerar om ditt ex har gått vidare till någon annan.

slu*tsats:

Regeln om ingen kontakt kan definitivt hjälpa dig att få tillbaka ditt ex om de redan har gått vidare så länge du kommer ihåg följande:

  • Ta dig tid i ingen kontakt-regeln så att ditt ex och den nya tjejen kan komma över sin smekmånad
  • Investera din tid och energi på att förbättra dig själv och göra det som gör DIG lycklig (istället för att fokusera på ditt ex)
  • Målet är att få ditt exs nya tjej att lägga märke till dig och bli skrämd
Fungerar ingen kontakt om ditt ex har flyttat till någon ny? (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 5751

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.