Fungerar ingen kontakt om ditt ex träffar någon annan? - Den moderna människan (2024)

Ingen kontakt fungerar sällan för att få tillbaka en kvinna och är ännu mindre effektiv om hon träffar någon annan.

Det kan dock fungera i vissa fall, vilket kanske inte gäller din situation.

Till exempel:

1. Ser ditt ex bara den nya killen för att göra dig svartsjuk, så du försöker få tillbaka henne?

Det här är ensällsynttyp av fall och gäller inte de flesta fall där en kille försöker få tillbaka sin före detta kvinna.

Så här fungerar det…

En kvinna gör slu*t med en kille, bara för att sedan inse att hon fortfarande har känslor för sitt ex och vill ha tillbaka honom.

Ändå vill hon inte direkt säga något som,"Jag tror att jag gjorde ett misstag genom att göra slu*t med dig. Kan vi snälla lägga det bakom oss och ge vårt förhållande ett nytt försök?"eftersom hon inte vill bli avvisad av honom.

När allt kommer omkring kunde han säga,"Nej, det är över. Jag har gått vidare"och hon skulle då känna sig som den som blivit dumpad och lämnad bakom sig.

Does No Contact Work If Your Ex Is Seeing Someone Else? - The Modern Man (1)

Så för att skydda sig själv känslomässigt börjar hon dejta en ny man.

Hon hoppas att det ska få hennes ex att känna sig tillräckligt sårad för att sedan försöka få tillbaka henne oavsett vad.

I ett sådant fall kan det fungera att använda ingen kontakt-regeln (d.v.s. att inte kontakta henne under en period av 30-60 dagar) eftersom hon bara gör det för att försöka få tillbaka sitt ex.

Så till slu*t kontaktar hon honom, ordnar att hinna med och försöker sedan få ihop förhållandet igen.

Ändå kan NC-regeln också slå tillbaka i sådana fall.

Till exempel: Om en kvinna inte hör av sitt ex på en månad eller mer, kommer hon ofta bara anta att han är över henne, eller att han inte vill ha tillbaka henne nu när hon har varit tillsammans med en annan man.

Hon kommer då att fokusera på sin nuvarande relation och försöka få det att fungera med den nya killen istället.

Does No Contact Work If Your Ex Is Seeing Someone Else? - The Modern Man (2)

Så även om hon vill ha tillbaka sitt ex och han använder Ingen kontakt för att han också vill ha tillbaka henne, slu*tar de med att båda förlorar eftersom han inte hade modet att kontakta henne och få tillbaka henne.

Naturligtvis närmade hon sig inte ex-back-processen väl heller, men det är vad som händer där ute.

Så många par som kunde ha blivit ihop igen slu*tar med att förbli splittrade eftersom en av dem, eller båda är rädda för att bli avvisade.

Låt inte det vara du.

Om du vill ha tillbaka ditt ex är det upp till dig som mannen att göra det första steget, även om hon träffar någon annan.

Det är inget fel med att kontakta henne (även om hon har en ny man i sitt liv), för att säga hej som vänner.

Därifrån måste du återuppväcka hennes känslor av respekt och attraktion för dig (t.ex. behålla ditt självförtroende oavsett om hon är varm eller kall mot dig, få henne att skratta och le och må bra av att prata med dig, flirta med henne för att skapa lite sexuellt spänning).

Ju mer du får henne att känna sig attraherad av dig, desto mer kommer hon att vilja bli din tjej igen, eller åtminstone träffa dig igen för att se hur hon känner.

Om du får henne att känna mer kärlek och attraktion kommer hon att lämna sin nya man och komma tillbaka till dig.

En annan faktor som avgör om ingen kontakt kan fungera när ditt ex träffar någon annan är...

2. Får den nya killen henne att känna sig mer attraherad och kär än du någonsin gjort?

När en kvinna gör slu*t med sin man beror det vanligtvis på att hon inte får den typ av relationsupplevelse hon verkligen vill ha (t.ex. hennes man är för snäll. Hon föredrar en kille som är lite mer ballsjuk runt henne).

Som ett resultat kopplar hon gradvis bort sina känslor av respekt, attraktion och kärlek till honom, vilket leder till att hon så småningom bryter upp med honom.

Om hon sedan kommer in i ett nytt förhållande direkt, blir det oftast med en kille som kan ge henne den attraktionsupplevelse som saknades i hennes förhållande med hennes ex.

Till exempel: Om en kvinnas före detta kille saknade förtroende för hans värde och attraktionskraft för henne, vilket sedan resulterade i att han blev klängig och behövande, kommer hon vanligtvis in i ett nytt förhållande med en man som är väldigt självsäker och säker på sig själv.

Om hennes ex var för undergiven runt henne, låt henne ta alla beslu*t i förhållandet och i allmänhet vara "chefen" för de två, kommer hon att känna sig dras till en kille som är mer känslomässigt dominerande än henne.

Om hennes ex var för känslomässigt mjukt runt henne och behandlade henne mer som sin bästa vän än sin flicka, kommer hon naturligtvis att leta efter en man som vet hur man får henne att känna starka uppsving av sexuell lust genom att få henne att känna sig tjejig i jämförelse med hans maskulinitet (dvs hans maskulina vibe, energi, beteende).

Om hon blir med en ny kille som får henne att känna mer respekt, attraktion och kärlek än sitt ex, kommer hon vanligtvis inte bry sig om hennes ex kontaktar henne eller inte.

Å andra sidan, om hennes ex kontaktar henne och använder de interaktioner som de har för att få henne att känna kraftiga vågor av romantisk och sexuell attraktion för honom (t.ex. visa henne att han har förvandlat sig till en bättre man sedan uppbrottet, vilket får henne att känna sig som en feminin kvinna runt honom, som får henne att skratta och le och må bra av att interagera med honom), hans chanser att få tillbaka henne ökar dramatiskt.

Varför?

Hon kanske inser att även om hon från början var attraherad av den nya killen, så är han inte perfekt och har sina fel också.

Samtidigt börjar hon komma ihåg alla de goda sakerna med sitt ex som hon saknar (t.ex. han behandlade henne alltid med respekt och vänlighet, han stöttade hennes drömmar, han var alltid trevlig mot hennes familj och vänner, han var pålitlig) och hon inser att hon kan ha gjort ett misstag när hon gjorde slu*t med honom.

Det är därför du behöver interagera med ditt ex och aktivt få henne att känna en förnyad känsla av respekt och sexuell attraktion för dig, snarare än att bara ignorera henne.

Vad många inte inser är att ingen kontakt-regeln fungerar bra för kvinnor som har blivit dumpade av en man, men den fungerar sällan för män som har blivit dumpade av en kvinna.

I nästan alla fall, om en man vill få tillbaka en kvinna efter att hon dumpade honom på grund av att hon inte längre har känslor för honom, måste han interagera med henne för att skapa nya känslor inom henne som drar henne till honom och får henne att känner sig tvungen att ge honom en ny chans.

En annan faktor som avgör om ingen kontakt-regeln kommer att fungera när ditt ex träffar någon annan är...

3. Vad tror du att hon kommer att göra om det förhållandet tar slu*t?

Om hon gör slu*t med den nya killen, eller om han gör slu*t med henne, kommer hon att börja sakna dig och nå ut till dig, eller kommer hon att gå vidare och hitta en annan ny kille?

Om hon inte hade känslor för dig när hon gjorde slu*t med dig, vad får dig att tro att hon plötsligt kommer att ha känslor för dig efter att ett annat förhållande har gått sönder?

Tid ifrån varandra?

Tja, det händer i vissa fall, men i de flesta fall fortsätter en kvinna bara att gå vidare.

Om du inte kontaktar henne kan hon slu*ta tänka något som"Tja, jag antar att det är för sent för oss nu. Han har helt klart gått vidare och glömt allt om mig och jag klandrar honom inte eftersom det var jag som fick ett annat förhållande efter att vi gjorde slu*t. Kanske insåg han aldrig hur mycket jag fortfarande brydde mig om honom och önskade att vi kunde lösa saker. Jag vet inte. Han antog nog bara att mina känslor för honom var döda och han gick ut ur mitt liv på riktigt. Jag har bara mig själv att skylla, men det som är gjort är gjort. Jag måste acceptera att han är borta och försöka gå vidare också. Jag vill inte nå ut till honom och visa intresse bara för att bli avvisad av honom, eller för att få reda på att han är nöjd med en ny tjej. Jag ska bara fortsätta."

Så gå inte igenom de närmaste månaderna eller åren av ditt liv och tro att ingen kontakt-regeln kommer att fixa allt och få dig och henne tillsammans igen.

NC-regeln fungerar helt enkelt inte på samma sätt på kvinnor som på män.

En annan faktor som kommer att avgöra om NC kommer att arbeta på henne är...

4. Kommer hon att bry sig om du inte kontaktar henne?

Om ditt ex inte har känslor för dig och har börjat träffa någon annan, kommer hon förmodligen inte att bry sig mycket om du avbryter kontakten med henne.

Hon kanske undrar varför du inte kontaktar henne, men om hon gjorde slu*t med dig på grund av bristande attraktion, kommer hon inte att springa tillbaka eftersom du inte kontaktar henne.

Istället kommer hon att fokusera på att bli kär i den nya killen och gradvis börja glömma dig.

Visst, ibland kommer en kvinna att oroa sig för att hennes ex inte kontaktar henne och vara orolig för honom, så hon kommer att nå ut för att säga hej.

Ändå är ett ex som sträcker sig ut för att säga hej inte detsamma som att få tillbaka ditt ex.

Det är därför du kommer att se några killar säga,"Ingen kontakt fungerar! Jag väntade i 3 veckor och hon kontaktade mig.men fortsätt sedan med att säga att de inte har fått tillbaka henne ännu.

Det är helt enkelt kvinnan som sträcker ut handen för att säga hej och se om han är okej, eller att hon sträcker ut handen för att se om han fortfarande saknar henne och vill ha tillbaka henne.

Många kvinnor kommer att vilja se att deras ex fortfarande saknar dem, så hon kan då må bättre med sig själv när hon går vidare (dvs. han vill ha henne, men hon vill inte ha honom. Hon kan känna sig som den mer värdefulla. Hon gör det känner mig inte avvisad).

Så se inte på ett sms från ditt ex som att få henne tillbaka.

Att få tillbaka henne betyder att du och hon har sex igen och är i ett förhållande på riktigt.

Allt mindre än det betyder att du inte har fått tillbaka henne.

För att börja få tillbaka henne på riktigt måste du interagera med henne och få henne att känna gnistor av attraktion för dig.

Kontakta sedan inte henne på några dagar om hon inte kontaktar dig.

Om hon kontaktar dig är det bra – hon visar tecken på att vara intresserad.

Det är inte en garanti för att hon vill ha dig tillbaka, men det är ett gott tecken.

Om hon inte kontaktar dig igen, oroa dig inte - kontakta henne helt enkelt igen, få henne att känna mer attraktion och kontakta henne sedan inte på några dagar.

När du återaktiverar hennes känslor och sedan ignorerar henne i några dagar, är det så mycket mer effektivt än NC-regeln eftersom hon plötsligt bryr sig om att du inte kontaktar henne.

Hon har haft nya interaktioner med dig som har fått henne att känna sig attraherad och intresserad.

Som ett resultat kan hon naturligtvis börja tänka saker som"Varför tänker jag plötsligt på mitt ex hela tiden när jag redan har en ny kille? Det är inte vettigt. Jag trodde att jag var över honom och till och med glad över att gå vidare med någon annan, men nu är jag inte säker längre. Jag känner mig så förvirrad över det hela. Å ena sidan är jag i ett nytt förhållande, men å andra sidan saknar jag mitt ex och oroar mig för att han inte ska kontakta mig. Kanske hittar han en ny tjej och går vidare. Jag vill inte förlora honom om det är han och jag vill inte skada min nya man heller. Det är förvirrande. Jag kanske borde ringa honom och höra hur jag mår.

Det är så du vill att hon ska tänka och känna om dig, för det handlar då om att hon vill ha dig tillbaka snarare än bara om att du vill ha tillbaka henne.

Å andra sidan, om du använder ingen kontakt-regeln på ditt ex innan du har väckt hennes känslor för dig igen, kommer hon förmodligen inte att bry sig och kommer helt enkelt fokusera på att glömma dig genom att engagera sig i den nya killen och bli kär med honom.

4 vanliga misstag att undvika om du bestämmer dig för att förbli utan kontakt

Just nu kan det verka omöjligt för dig att få tillbaka ditt ex, speciellt om hon träffar någon annan.

Men verkligheten är att när du närmar dig ex-back-processen korrekt, blir det omöjliga möjligt.

Hon vill plötsligt ha dig tillbaka och du får tillbaka henne.

Ändå kommer det sällan att hända om du gör ett eller flera av följande misstag:

1. Väntar på att förhållandet ska ta slu*t och tappar självförtroendet under tiden

Ju längre en kille väntar innan han påbörjar ex-back-processen för att få tillbaka sin ex-kvinna, desto större är chansen att han börjar tappa förtroendet för sitt värde för henne och som ett resultat av sitt värde för andra kvalitetskvinnor.

Snart kan han börja tänka saker som"Det är för sent nu. jag har tappat henne. Hon är med någon annan och hon kommer aldrig tillbaka till mig. Han är bättre än mig i alla fall, annars skulle hon inte vara nöjd med honom. Kanske kommer jag inte att kunna behålla en kvalitetskvinna som henne. Jag kanske måste acceptera mindre.”

Ändå kommer negativt, osäkert tänkande som det sakta att äta upp det återstående självförtroende han har.

Sedan, om han interagerar med sitt ex (eller försöker träffa andra kvinnor), kommer han troligen att bli avvisad eftersom de kommer att känna hans osäkerhet och brist på självförtroende och känna sig avstängda av det.

Det kommer att minska hans självförtroende ytterligare och vid den tidpunkten kommer han att känna sig deprimerad, uppgiven och vilsen över hur han ska närma sig sitt liv med kvinnor.

Låt det inte hända dig.

Du måste börja tro att du duger och att du kan göra det här.

Du kan få tillbaka henne.

Tro på dig själv.

Ge dig själv en chans att göra det.

Du kan göra det.

Sitt inte och vänta på henne i månader, som sedan kan bli år eller förvandlas till att hon tar sig ur det förhållandet och sedan dejtar nya killar.

Ett annat misstag att undvika är...

2. Förutsatt att hon kommer att vilja gå tillbaka till dig eftersom du inte har kontaktat henne

I nästan alla fall kommer en kvinna bara att bry sig om att hennes ex ignorerar henne om hon fortfarande har känslor för honom och i hemlighet hoppas att de så småningom kommer att bli tillsammans igen.

Om hon känner att hon är över honom och vill gå vidare, eller gladeligen går vidare, kommer hon sällan att gå tillbaka till ett ex bara för att han inte kontaktade henne.

Du måste vakna upp till verkligheten hur det faktiskt fungerar att få tillbaka en ex kvinna innan du lämnar detta för sent.

Få igång ex-back-processen och få tillbaka henne.

Slösa inte månader på att anta att du gör rätt genom att kontakta henne, medan hon glatt går vidare och njuter av livet utan dig.

Ett annat misstag att undvika är...

3. Hoppas att hon inte träffar en annan kille efter att hennes nya förhållande tar slu*t

Om en kvinna vet att hon lätt kan hitta en ersättarkille (t.ex. hon är attraktiv, många killar gillar henne och bjuder ut henne, hon vet hur man flirtar och får män intresserade, hon använder appar som Tinder, Bumble eller Hinge), då chansen att hon blir singel och ensam väldigt länge är ganska låg.

Så om din nuvarande ex-backstrategi har varit att vänta på att hon ska göra slu*t med sin nya man och sedan hoppas att hon inte hittar någon annan efter det, då gör du ett stort misstag.

Kom ihåg: Det är mycket lättare att ändra hur en kvinna känner när du aktivt interagerar med henne och får henne att känna gnistor av attraktion för dig igen, jämfört med att bara bryta kontakten och hoppas att hon inte träffar en ny kille när hennes förhållande tar slu*t och förhoppningsvis komma tillbaka till dig.

Om du interagerar med henne under de närmaste dagarna och väcker hennes känslor för dig igen, då kan du och hon koppla ihop flera dagar senare.

Du och hon kan vara tillsammans igen på riktigt nästa vecka.

Alternativt, om du bara väntar och inte gör någonting, kanske du aldrig får en chans att vara med henne någonsin igen.

Ett annat misstag att undvika är...

4. Inte bemanna och få tillbaka henne innan det är för sent

Ju längre en kille väntar på att få tillbaka sitt ex, desto mer sannolikt är det att han och hon blir helt olika människor.

När han så småningom gör ett drag (i vissa fall kan det vara många månader eller till och med år senare), upptäcker han att de inte längre har något gemensamt (t.ex. hon är mer seriös än hon brukade vara, hon är mycket mer självsäker än han är, hon har hängt med en helt annan publik).

Då kan han till och med känna att han inte vill ha tillbaka henne.

Så, efter all väntan med ingen kontakt-regeln, slu*tar han med ingenting.

Han fick inte en ny chans med henne och höll troligen tillbaka från att älska nya kvinnor i andra relationer han haft sedan dess, eftersom han höll ut för henne.

Ändå, när han så småningom kontaktade henne, hade de båda förändrats och blivit för olika människor för att kunna anslu*ta och vara i ett förhållande.

Låt det inte hända dig.

Om du ärligt talat vill ha ditt ex tillbaka, vänta inte tills du och hon har blivit två väldigt olika personer för att försöka få det att hända, för det kommer förmodligen att vara för sent för dig då.

Vidta åtgärder nu!

Ring henne på ett telefonsamtal eller få henne att träffa dig direkt och börja återuppväcka hennes sexuella och romantiska känslor för dig.

Ju mer respekt och sexuell attraktion du får henne att känna för dig när hon interagerar med henne, desto mer attraherad av dig kommer hon att bli.

Plötsligt kommer hennes nya man inte att verka lika perfekt för henne som han en gång gjorde och hon kommer att bli öppen för att umgås med dig mer för att se hur hon känner.

Du kan sedan helt återaktivera hennes känslor för dig och vägleda henne tillbaka till en sexuell, kärleksfull och engagerad relation med dig.

Vill du ha henne tillbaka SNABBT?

Se en hemlig video av Dan Bacon där han avslöjar det snabbaste sättet att få tillbaka ditt ex.

Det finns bara här. Ange din e-postadress nedan för att se videonFRIjust nu.

Ja, jag vill ha gratis tips via mejl från Dan Bacon. Jag kan avslu*ta prenumerationen när som helst med ett klick.Integritetspolicy.

Does No Contact Work If Your Ex Is Seeing Someone Else? - The Modern Man (3)

Nästan där! Fyll i detta snabbformulär för att få omedelbar åtkomst.

Does No Contact Work If Your Ex Is Seeing Someone Else? - The Modern Man (4)

Ange bara din e-postadress och klicka på den orangea knappen för att få gratis, omedelbar åtkomst!

Ja, jag vill ha gratis tips via mejl från Dan Bacon. Jag kan avslu*ta prenumerationen när som helst med ett klick.Integritetspolicy.

relaterade inlägg

Hur du får din ex-flickvän att komma tillbaka krypande

Den hemska sanningen om ingen kontakt-regeln

The Psychology of the 30 Day No Contact Rule. 4 saker du...

Ex flickvän initierade kontakt efter två veckor. Borde jag…

Fungerar ingen kontakt om ditt ex träffar någon annan? - Den moderna människan (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5757

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.