Fungerar ingen kontakt på kvinnor? Kan jag prova på mitt ex? (2024)

Om en kvinna du älskar har lämnat dig och du vill ha tillbaka henne, undrar du förmodligen,”Fungerar ingen kontakt på kvinnor? Kan jag applicera det och framgångsrikt tända lågan mellan oss?.

En period efter uppbrottet är en tid att reflektera. Många frågor dyker upp, och jag kan bara föreställa mig hur mycket det kommer att ta på dig att hitta svaren.

När du desperat söker efter den bästa taktiken att tillämpa kan du inte säga vilken som kommer att fungera. Vissa av dem verkar svårare än andra. Vissa verkar mer effektiva.

Du kommer att fråga dig själv hur, när och hur lång tid det tar för någon av dem att fungera. Nåväl, vi är här för att hjälpa dig!

Även om ingen kontakt är en svår taktik att genomföra, kan det vara effektivt om du gör det rätt. Det kommer att vara svårt att hålla sig borta från ditt ex under en lång tid, men du måste ha tålamod och fokusera på det slu*tliga målet (alias att få tillbaka henne).

Ingen kontakt-regeln kan fungera på både kvinnor och män, men det finns vissa skillnader i hur kvinnor beter sig under ingen kontakt-fasen. Så det är förståeligt att du frågar dig själv...

Innehåll show

Om du funderar på att inte tillämpa någon kontakt på din ex-flickvän, så finns det några saker du behöver veta först. Den här artikeln hjälper dig att förstå en kvinnas sinne och den kommer att förklara för dig allt hon tänker på.

När du läser den kommer du också att få svar på alla frågor som för närvarande går igenom ditt huvud.

1. Kommer ingen kontakt att fungera om jag gjorde misstag?

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (1)

Om en kvinna har lämnat dig för att du har skadat henne allvarligt, måste du veta att det är mindre chans att ingen kontakt fungerar. Varje form av övergrepp eller grymhet är ett stort NEJ! Detsamma gäller för all form av respektlöshet och devalvering också.

Om du har gjort någon av dessa dåliga saker måste du noga tänka på dem. Vad motiverade dig att bete dig på ett sådant sätt? Är du redo att erkänna dina misstag och ändra ditt beteende?

Att inte använda någon kontakt eller någon annan taktik hjälper dig inte att få tillbaka ditt ex förrän du arbetar med dig själv. Så det här är en perfekt chans för dig att äntligen förbättra dig som person.

Ju tidigare du börjar arbeta med dina problem, desto snabbare kommer du att öka dina chanser att komma tillbaka tillsammans.

Visst finns det flera saker du kan göra. Först och främst är det viktigt att ändra eventuella giftiga mönster. Kanske agerar du på det här sättet för att du inte hanterar stress och ångest på ett korrekt sätt. Men du måste veta att det inte är ett sunt sätt att hantera dessa känslor att slå ut mot din partner.

Dessutom skulle det vara värdefullt att lära sig mer om relationsdynamik. Att upprepa samma sak om och om igen kommer inte att vara produktivt.

Glöm inte att ta hand om din mentala och fysiska hälsa också. Förbättra dig på så många områden i ditt liv som möjligt. Ett bra ställe att börja är ditt arbete, vänner och familj.

Så när ingen kontaktperiod passerar är du helt redo att bryta tystnaden. En helt ny och förbättrad version av dig själv kommer då att be om den andra chansen.

Arbeta hårt innan du når ut till din ex-flickvän och hoppas på det bästa. Oavsett resultatet kommer du att vara tacksam för att du hade modet att utvecklas.

2. Fungerar ingen kontakt med henne om jag ber om ursäkt?

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (2)

"Fungerar ingen kontakt på kvinnor?"Det var ett tag sedan du gjorde slu*t och den här frågan dyker upp. Du kan inte vänta längre och du tror att det vore bäst att bryta tystnaden bara för att be om ursäkt.

Det är dock inte en så bra idé. Att be om förlåtelse snabbt efter uppbrottet kommer att göra dig svag i hennes ögon. Du kommer att se desperat ut och den här kvinnan vill ha en man som är stark nog att stödja henne genom livets svårigheter.

Visst, hon kommer inte att tro att du kan fylla dessa skor. Om du inte kan respektera hennes beslu*t att hålla dig borta från dig kan du inte riktigt klandra henne för det.

Ju mer du nedvärderar dig själv genom att tigga om förlåtelse, desto mindre chans har du att hon faktiskt kommer att förlåta dig. Hon kommer att veta att hon har fattat rätt beslu*t att lämna dig.

Kvinnor vill ofta glömma sina ex snabbt, speciellt när de inte var nöjda i förhållandet. Som tur är för dig går det inte så snabbt. Så, tiden kan vara på din sida under perioden utan kontakt.

Under tiden, gör allt som är upp till dig. Det kommer att innebära att man tålmodigt väntar och försöker att inte bryta mot regeln om ingen kontakt. Du kommer att få mer respekt från henne, helt enkelt genom att hålla ditt ord.

Du kommer att behöva mycket styrka för att hålla dig till ingen kontakt-regeln, så fokusera på andra saker du gillar att göra. Är det att lära sig något nytt? Kanske umgås med dina vänner?

Vad det än är, kan du använda det för att fylla tid medan du väntar på att ingen kontaktperiod ska passera. Du kommer att börja må mycket bättre när du slu*tar ständigt tänka på henne.

Jag vet att du förmodligen är ledsen för att hon inte är där längre, men att ta dig tid att bearbeta uppbrottet kommer att ge dig ett helt nytt perspektiv på kärleken och livet i allmänhet.

3. Hur använder man denna regel på kvinnor?

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (3)

Det är svårt att följa denna regel och låta din kvinna gå. Det kommer att finnas bra och dåliga stunder, men om du tar saker dag för dag, kommer båda att ha tid att bearbeta uppbrottet och läka.

För att tillämpa denna regel korrekt kan du inte ringa, sms:a eller besöka henne utan kontakt. Detta är en tid av tystnad och en tid för personlig utveckling.

Det enda sättet att veta hur hon faktiskt känner för dig är att lämna henne ifred ett tag. Hon kommer att bli frestad att ompröva sitt beslu*t att låta dig gå för alltid och tänka på att bli tillsammans igen.

Du kanske är desperat nu och vill visa henne hur ledsen du är. Du hoppas att hon ska se hur mycket du bryr dig och acceptera din ursäkt.

Men att bryta mot regeln om ingen kontakt kommer att vara kontraproduktivt. Att skicka sms och ringa henne ger henne inte den tid hon behöver för att bearbeta uppbrottet.

Du kan inte få henne att älska dig om hon inte bestämmer sig för det. Hon kan till och med bli arg på dig för att det var hon som gjorde slu*t med dig, och du stör henne bara nu.

Men när du når ditt ex kan du redan vara så nöjd med dig själv att du inte kommer att bry dig lika mycket om henne som du brukade göra. Hon blir bara en annan sak från det förflutna; ännu en läxa du var tvungen att lära dig. Jag vet att det låter otroligt, men det är sant.

Så när du vill veta fungerar ingen kontakt på kvinnor – jaga inte efter dem, så kommer du att få reda på det.

4. Kan jag få henne att vilja ha mig tillbaka utan kontakt?

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (4)

Det här uppbrottet har varit svårt för dig och det är normalt att känna dig vilsen. När allt kommer omkring, delade ni båda allt under en lång tid. Du har redan vant dig vid tonen i hennes röst, hennes milda beröring och den där blick hon brukade ge dig...

Och plötsligt är allt borta. När du blir chockad inser du att att förlora henne inte bara var att förlora en flickvän, utan att förlora en vän också.

Våra partners är ofta våra bästa vänner. Vi delar den fysiska intimiteten som vi inte kan dela slumpmässigt med andra människor. Detta skapar ett speciellt band mellan bara er två. Du producerar alla fyra må-bra-hormonerna som förstärker din anknytning till henne.

Dopamin, serotonin, oxytocin och endorfiner är de så kallade lyckliga hormonerna. Du kan stärka dem med meditation, träning och diet också. Det är precis vad du kan göra nu när hon inte är i närheten.

Eftersom hon inte är källan till dina må-bra-hormoner längre, måste du hitta ett sätt att uppleva dem på egen hand. Du måste inse att du kommer att klara dig även utan henne. Hur svårt det än verkar.

För ingen gillar, och ingen vill ha en behövande partner. Speciellt kvinnor som anser att män är det starkare könet. Du måste visa henne att hon kan lita på dig. Och du kommer att visa det genom att ta hand om dina egna saker.

Om du spelar det här spelet bra kan du få henne att vilja ha dig igen. Vilket annat alternativ har du?"Fungerar ingen kontakt på kvinnor?"– frågar du, och av min erfarenhet kan jag säga till dig att prova det.

5. Hur vet jag att denna regel är effektiv?

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (5)

Om du vill prova ingen kontakt-taktiken måste du ge ditt ex lite tid och utrymme för att verkligen uppleva uppbrottet. Om du lyckas inte kontakta henne och ber henne att återvända till dig, kommer hon att överväga din frånvaro. Hon kommer att börja undra var du är och vad du gör.

När hon inte har någon information om dig kan hon bli orolig för dig. Jag tvivlar inte på att hon kommer att försöka stalka dig på sociala medier också.

Mest troligt kommer hon att fråga dina vänner om dig under denna period. Ensamheten kommer att börja och hon kan vara rädd för att förlora dig på riktigt.

Tänk om hon inser att hon har gjort ett misstag? Hon kanske inte tänkte igenom saker innan hon gjorde slu*t med dig. Detta tvivel som uppstod med din frånvaro kommer att göra allt mer allvarligt.

Tiden är din största allierade; speciellt om du var en bra partner. Alltid finnas där när hon behöver dig, stötta henne, ta hand om henne, få henne att skratta...

Dessa åtgärder är din förstklassiga biljett till hennes hjärta. Ingen kvinna är immun mot sådan uppmärksamhet, och det kommer inte att vara lätt för henne att glömma dig så snabbt.

Ja, du är ledsen för att hon, trots allt detta, sparkade ut dig. Men hon hade sina skäl att göra det. Ibland behöver kvinnor bara tid för att se vad de verkligen vill. Det finns inget du kan göra åt det än att respektera hennes önskan.

Just nu är din bästa chans att hålla sig till ingen kontakt-reglerna och se vad som kommer att hända därifrån. Även om du inte är 100% säker på att det kommer att fungera, skadar det dig inte heller att försöka.

6. Hur lång tid tar det för en ingen kontakt att fungera?

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (6)

Du kan inte komma tillbaka snabbt utan kontakt, så det hjälper dig inte att skynda på. Precis som med matlagning kan du inte bara höja värmen till max för att laga mat snabbare – din mat kommer att brännas.

Du måste låta den här saken ha sin gång. Ha tålamod och slu*ta spendera dina dagar med att undra om ingen kontakt fungerar på kvinnor. Du kommer att bli utbränd om du inte accepterar den långsamma processen.

Tiden kommer att påminna ditt ex om hur länge du har varit utom hennes synhåll. Du måste vänta så länge som möjligt, åtminstone en månad! Mindre än så, och det finns en chans att ingen kontakt inte kommer att vara effektiv.

Dessutom, tills hon börjar tänka på dig igen, måste du lära dig att ta hand om dig själv. Om du inte tar hand om dig själv kommer kvinnan i dina drömmar inte att bry sig om dig heller.

Du måste ha tillräckligt med medkänsla för dig själv för att arbeta på ditt liv. Detta gör att du kan vara produktiv under denna tid utan kontakt. Så när du äntligen bryter perioden utan kontakt, kommer hon att se att du arbetade med dig själv, och den här gången tar du med dig mycket mer bra.

7. Kommer jag att förlora henne för alltid utan kontakt?

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (7)

Män tror ofta att de måste jaga kvinnor under tiden utan kontakt. De gör det för att de är rädda för att förlora henne för alltid. Men den hårda sanningen är - din strävan kommer bara att göra det värre.

I grund och botten, ju mer uthållighet du visar, desto mindre kommer hon att gilla dig. Hon kanske till och med utnyttjar det hårda arbete du lagt ner på att vinna henne. Om du fortsätter att jaga henne efter uppbrottet, kommer hon bara att njuta av att få din uppmärksamhet.

Du kommer inte att se seriös ut alls. Hon kommer att börja tycka att du är patetisk och svag och kanske glömmer dig ännu tidigare än du trodde. Hon kanske till och med dejtar en annan man medan du sitter på bänken.

Tror du att detta är bra för ditt känslomässiga välbefinnande? Jag tror inte det. Det är mycket viktigt för dig att vakna upp och få ihop dina saker. Rensa ditt sinne och försök att hålla dig till ingen kontakt-regeln så mycket som möjligt.

Var inte nervös och otålig. Jag vet, det är lättare sagt än gjort men hoppets sista skepp kommer inte att sjunka djupt ner i havet om du inte använder någon kontakt. Och du kommer inte att befinna dig på en öde ö som viftar högt med den vita flaggan och letar desperat efter hjälp.

Kom ihåg att om hon är tyst under perioden utan kontakt kommer hon att vilja ta reda på mer nyheter om dig. Det skulle inte förvåna mig om hennes vänner började berätta för henne allt du gör. Även om ni inte är tillsammans längre, kommer hon att börja bli nyfiken.

Så, för att förhindra att förlora henne för alltid under ingen kontakt, göm dig efter bästa förmåga."Fungerar ingen kontakt på kvinnor?"– ja, om hon inte kan se dig någonstans i närheten.

En känsla av mystik är väldigt attraktiv, och hon kanske till och med ser dig i ett mer positivt ljus efter att ingen kontaktperiod har gått ut. Att hålla sig utanför sin radar kommer inte att få dig att förlora henne, det kan bara få henne att inse hur mycket hon hade saknat dig.

8. Kommer ingen kontakt att fungera på henne om jag bryter den?

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (8)

Det vanligaste misstaget män gör under ingen kontakt är att de bryter det. Varje gång du har en kris för att nå ut till henne och bryta perioden utan kontakt, kan du vara säker på att hon inte kommer att ta det bra. Du måste acceptera att hon inte är tillgänglig för dig nu och att det måste förbli så länge som möjligt.

Glöm inte att räkna de misstag du gör. Ju högre antal misstag, desto mindre är chansen att stämma av.

Så när du känner dig sugen på att bryta regeln om ingen kontakt, distrahera dig själv på något sätt. Det är avgörande att stoppa dig själv från att bryta det, för om du gör det kommer du att skada dig själv ännu mer.

Vad ännu värre är, du kommer inte att vara en giltig kandidat för henne. Då måste du helt enkelt acceptera att hon är över dig.

Så medan du tillämpar ingen kontakt-regeln på ditt ex, måste du hitta sätt att leva ett liv utan henne. Testa att lyssna på musik, läsa böcker eller ta promenader i naturen. Allt kreativt eller rekreativt är bra för distraktion. Du blev på något sätt beroende av henne och nu måste du stoppa dig själv från att vilja nå ut.

När du väl släppt behovet av att bryta mot regeln om ingen kontakt kommer du att tänka tydligare och bli mer tålmodig. Om du bryter det kommer det inte att fungera, och hon vill inte ha dig tillbaka. Detta är viktigt att komma ihåg.

Du kanske till och med slu*tar bry dig om henne och fortsätter lugnt med ditt liv. Kanske kommer du att se att du helt enkelt inte var en bra match. Det enda som återstår att göra är att vänta och rimligen acceptera allt som händer i slu*tändan.

För att sammanfatta saker och ting

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (9)

Ingen kontakt-regeln fungerar bara på kvinnor om du var en anständig partner. Om du inte misshandlade, manipulerade eller lurade henne, och hon lämnade dig för att hon trodde att ni två inte var en match. När du tillämpar regeln om ingen kontakt i det här fallet har den en större chans att fungera.

Det kan också vara så att hon blev uttråkad i ditt förhållande och hon ville ha mer äventyr i sitt liv. Hon flyttade fokus till att njuta av livet fullt ut och växa som person. Hon ville inte att något skulle stoppa henne, inte ens du.

Det är ingen hemlighet att relationer tar tid och ansträngning, och hon hade helt enkelt inte tillräckligt med någon av dem för dig.

Men för att fascinera henne igen som man måste du ge henne utrymme och inte kontakta henne. Glöm att skicka textmeddelanden, ringa eller till och med förfölja henne på sociala medier.

Om du öppnar hennes berättelser i appar för sociala medier kommer hon att märka det och tro att du är desperat efter att se vad hon håller på med. Kan du föreställa dig hur hon kommer att reagera om du gillar några av hennes bilder från år sedan? Hon kommer att veta att du spenderar din tid med att längta efter henne istället för att försöka gå vidare.

Tänk inte ens på att stöta på henne heller. Ni hade förmodligen de där speciella platserna ni besökte som ett par. Håll dig från att åka dit.

Kanske hade du dina favoritklubbar och kaféer som du besökte med dina gemensamma vänner. Ta lite ledigt från den här besättningen också.

När allt kommer omkring kan dina gemensamma vänner påminna dig om ditt tidigare förhållande genom att ställa frågor. Du måste undvika att umgås med dem eftersom de lätt sprider information om dig till ditt ex.

Tyvärr är det inte något du vill ska hända vid det här laget. Du måste förbli mystisk eftersom saker som är okända för oss alltid är de mest intressanta.

Kom ihåg – du måste få henne att ifrågasätta din frånvaro. Fokusera på dig själv och bygg ett liv utan henne. Ingen gillar att bli utbytt lätt, så hon kommer att känna sig avundsjuk om hon misstänker att du hittat någon ny, eller om du har blivit en helt ny man. Hon kommer att överväga att bli ihop igen även om hon verkligen ville ha dig ur sitt liv.

Om du hör från dina vänner att hon nämner dig och frågar vad som är nytt, är det uppenbart att hon fortfarande bryr sig om dig. Du kommer att vara i hennes bakhuvud och många saker kommer att påminna henne om dig.

Det är tidens kraft. Om du använder det effektivt,ingen kontaktregel fungerartill dig. Ingen ursäkt, vädjande och tiggeri, och du kommer att klara dig.

Den här tiden förutom kommer också att tillåta dig att växa som person. Så även om du inte får tillbaka den här kvinnan vet du att du förtjänar det bästa. Med eller utan henne.

Does No Contact Work On Women? Can I Try It On My Ex? (10)
Fungerar ingen kontakt på kvinnor? Kan jag prova på mitt ex? (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 5753

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.