Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Artistiek zwemmer reageert op hom*ofobe haatreacties na winnen gouden medailles De Eagles nemen afscheid, maar blijven de teloorgang in Gelredome voor Nederlandse toerist ontsnapt aan dood na slangenbeet in Noord-Macedonië: ‘Zonder serum niet gered’ Advertentie Marjolein Faber als minister van Asiel en Migratie, een prima keus Vrouw in Lobith valt van e-bike en raakt gewond aan haar hoofd Van Wup tot Welp: welke EK-actie verovert de Oranjefans dit jaar? ‘Een tas, flikker op man’ Hartenkreet supporters Vitesse: ‘Verkoop de club niet zomaar aan de hoogste bieder’ Advertentie Ali B snapt nog steeds niet wat hij verkeerd heeft gedaan Vader en zoon gaan vrijuit voor vechtpartij met huurbaas afhaalpizzeria Manege Zonder Drempels organiseert samen met Food of Cultures op zaterdag 6 juli een benefietdiner. Pascal Jansen over verrassende keuze: ‘Voor racisme is hier geen plaats meer, hebben ze gezegd bij Ferencvaros’ Pascal Jansen kon ook naar Engeland en Griekenland: ‘Blij verrast met wat ik aantrof bij Ferencvaros’ Als Henk ziet hoe verhuizers zijn caravan leeghalen, staakt hij zijn eenzame strijd: ‘Dit huisje is mijn leven’ Krakers zitten al zes weken in deze oude bioscoop: hoe ziet het er nu binnen uit? Tweede verdachte moord op adjudant Toon Brood meldt zich op politiebureau Curaçao Grote controle door Koninklijke Marechaussee in Ede Scooter brandt volledig af op parkeerplaats zwembad Maxima toverde deze week aan de lopende band de mooiste outfits uit haar koffer Ik kijk graag naar films waarin een haai tekeergaat Efteling hoeft (voorlopig) niet gedwongen dicht, maar park zit nog wel in gevarenzone: ‘We zullen optreden’ Volleybalsters móéten vrijdagochtend van Canada winnen om hoop op olympisch ticket levend te houden Ingewikkeld rekenmodel: zo gaan de volleybalsters naar de Olympische Spelen Ingewik­keld rekenmodel: zo gaan de Nederlandse volleybal­sters naar de Olympische Spelen Populair eetcafé Goed Volk sluit de deuren, horecaman start Italiaans-Mexicaans restaurant in het pand Van gehate politicus in Gelderland tot minister in Den Haag: Marjolein Faber gevraagd om minister van Asiel te worden Van gehate politicus in Gelderland tot minister in Den Haag: dit is Marjolein Faber Van gehaat politicus in Gelderland tot minister in Den Haag: Marjolein Faber gevraagd om minister van Asiel te worden Nederlandse Abed (33) zit al 9 maanden vast in Gaza: ‘Mijn kinderen vragen telkens wanneer papa thuiskomt’ Na bruiloft kan Nederlandse Abed (33) al 9 maanden Gaza niet verlaten: ‘Ik snap er nog steeds niks van’ References
  • 09-06-2024 23:01 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (1)

    Lieke Klaver heeft op de EK atletiek in Rome in de halve finales van de 400 meter de frustratie van haar matige optreden in de finale van de 4x400 meter gemengde estafette eruit gelopen. De Nederlandse atlete finishte met een tijd van 50,57 seconden als eerste en loopt maandag de finale. Bij de mannen liep Liemarvin Bonecavia zijn beste tijd van het seizoen in de halve finales van de 400 meter, goed voor een plek in de finale.

    Lees meer

  • Artistiek zwemmer reageert op hom*ofobe haatreacties na winnen gouden medailles

    13-06-2024 23:30 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (2)

    De Spaanse artistieke zwemmer Denis González heeft haatreacties aan de kaak gesteld die hij op TikTok voorbij ziet komen. González heeft op de EK in Belgrado net twee gouden medailles binnengehaald. Bij het door vrouwen gedomineerde zwemonderdeel mogen sinds een jaar mannen meedoen.

    Lees meer

  • De Eagles nemen afscheid, maar blijven de teloorgang in Gelredome voor

    13-06-2024 22:58 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (3)

    Ze stoppen ermee, maar niet omdat ze niet meer tot grote hoogte kunnen komen. De Eagles toonden donderdagavond in Arnhem dat ze de stekker er in elk geval niet te laat uittrekken.

    Lees meer

  • Nederlandse toerist ontsnapt aan dood na slangenbeet in Noord-Macedonië: ‘Zonder serum niet gered’

    13-06-2024 22:06 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (4)

    Een rondreis door de natuur van Noord-Macedonië is voor een Nederlandse toerist bijna fataal afgelopen. De man werd tijdens een wandeling gebeten door een zeer giftige slang en moest met spoed naar het ziekenhuis. Zonder een antigif had de Nederlander het niet meer na kunnen vertellen.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Marjolein Faber als minister van Asiel en Migratie, een prima keus

    13-06-2024 21:54 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (5)

    Niet Gidi Markuszower wordt minister van Asiel en Migratie, maar Marjolein Faber, ex-Statenlid in Gelderland. De stelling:

    Lees meer

  • Vrouw in Lobith valt van e-bike en raakt gewond aan haar hoofd

    13-06-2024 21:15 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (6)

    Een vrouw is op de Transeedijk in Lobith met haar elektrische fiets tegen een stoeprand gereden en daarna ten val gekomen. Omstanders hebben eerste hulp verleend en de Duitse politie assisteerde tot de ambulance er was.

    Lees meer

  • Van Wup tot Welp: welke EK-actie verovert de Oranjefans dit jaar? ‘Een tas, flikker op man’

    13-06-2024 21:15 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (7)

    De EK-acties van de supermarkten zijn weer in volle gang. Of ze succesverhalen als de Wuppies of de juichcape kunnen evenaren is nog even de vraag. Een geslaagde EK- of WK-actie in elkaar zetten is absoluut geen gemakkelijke opgave. En dan heb je ook nog de concurrentie. ‘Dat Jumbo en Plus allebei een hemd hebben, is eigenlijk een enorme misser.’

    Lees meer

  • Hartenkreet supporters Vitesse: ‘Verkoop de club niet zomaar aan de hoogste bieder’

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (8)

    Vitesse zoekt naarstig naar een nieuwe eigenaar. Maar als het aan de supporters ligt, gaat de club niet zomaar met iedereen in zee. De fans doen die oproep in een brief aan de directie en de raad van commissarissen.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Ali B snapt nog steeds niet wat hij verkeerd heeft gedaan

    13-06-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (9)

    Kitty Herweijer schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

    Lees meer

  • Vader en zoon gaan vrijuit voor vechtpartij met huurbaas afhaalpizzeria

    13-06-2024 20:58 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (10)

    Een 54-jarige Edenaar en zijn 30-jarige zoon gaan vrijuit voor een vechtpartij met de huurbaas van zijn afhaalpizzeria in Hilversum. De Utrechtse rechtbank ontsloeg de zoon woensdag van alle rechtsvervolging voor het slaan met een hamer.

    Lees meer

  • Manege Zonder Drempels organiseert samen met Food of Cultures op zaterdag 6 juli een benefietdiner.

    13-06-2024 20:45 via youtube.com

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (11)

    Bekijk video

  • Pascal Jansen over verrassende keuze: ‘Voor racisme is hier geen plaats meer, hebben ze gezegd bij Ferencvaros’

    13-06-2024 20:34 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (12)

    Pascal Jansen tekende donderdagmiddag voor de recordkampioen van Hongarije, Ferencvaros. Het wordt zijn eerste klus sinds zijn ontslag bij AZ in januari. Het Hongaarse voetbal werd de laatste jaren gekenmerkt door racisme, maar Jansen heeft daar goede gesprekken over gevoerd met de president van de club. ,,Ze hebben hier op dat vlak grote stappen gemaakt de laatste jaren.”

    Lees meer

  • Pascal Jansen kon ook naar Engeland en Griekenland: ‘Blij verrast met wat ik aantrof bij Ferencvaros’

    13-06-2024 20:34 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (13)

    Pascal Jansen tekende donderdagmiddag voor de recordkampioen van Hongarije, Ferencvaros. Het wordt zijn eerste klus sinds zijn ontslag bij AZ in januari. Het Hongaarse voetbal werd de laatste jaren gekenmerkt door racisme, maar Jansen heeft daar goede gesprekken over gevoerd met de president van de club. ,,Ze hebben hier op dat vlak grote stappen gemaakt de laatste jaren.”

    Lees meer

  • Als Henk ziet hoe verhuizers zijn caravan leeghalen, staakt hij zijn eenzame strijd: ‘Dit huisje is mijn leven’

    13-06-2024 20:30 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (14)

    Even na 09.30 uur rijdt een agent donderdag het braakliggende terrein van camping Greup op. Samen met een deurwaarder is hij op weg naar de enige stacaravan die er nog staat. Bewoner Henk (70) moest er voor een nieuw te bouwen chaletpark uiterlijk 31 mei weg zijn van de rechter, maar weigerde zelf te vertrekken.

    Lees meer

  • Krakers zitten al zes weken in deze oude bioscoop: hoe ziet het er nu binnen uit?

    13-06-2024 20:23 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (15)

    Al zes weken zitten er krakers in de bekende voormalige bioscoop Carolus in het centrum van Nijmegen. Wat doen ze daar eigenlijk? En in welke staat verkeert het oude filmtheater nu? Bijzonder: wij mochten er binnen kijken.

    Lees meer

  • Tweede verdachte moord op adjudant Toon Brood meldt zich op politiebureau Curaçao

    13-06-2024 20:19 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (16)

    Op Curaçao heeft een 22-jarige man zich woensdagavond bij een politiebureau op het eiland aangegeven. Hij wordt verdacht van moord op de Nederlandse adjudant van de Koninklijke Marechaussee Toon Brood, meldt de politie donderdag.

    Lees meer

  • Grote controle door Koninklijke Marechaussee in Ede

    13-06-2024 20:10 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (17)

    De Koninklijke Marechaussee houdt donderdag een grote verkeerscontrole in Ede. Tientallen automobilisten zijn al gecontroleerd, maar de precieze opbrengst kan nog niet worden gedeeld.

    Lees meer

  • Scooter brandt volledig af op parkeerplaats zwembad

    13-06-2024 20:09 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (18)

    Een scooter is donderdagavond in vlammen opgegaan op het parkeerterrein van zwembad De Peppel in Ede. Van de scooter is niets meer overgebleven, ook het wegdek raakte flink beschadigd.

    Lees meer

  • Maxima toverde deze week aan de lopende band de mooiste outfits uit haar koffer

    13-06-2024 20:00 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (19)

    Een handelsmissie draait om het aanhalen van economische banden, maar gelukkig maakte Máxima er in Georgia en New York State ook een modespektakel van. Máximakenner Josine Droogendijk praat je in een nieuwe aflevering van Oranje Franje helemaal bij. ,,Deze look gaat ze niet snel meer overtreffen.”

    Lees meer

  • Ik kijk graag naar films waarin een haai tekeergaat

    13-06-2024 20:00 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (20)

    Films die zich in Parijs afspelen, hebben altijd mijn belangstelling. Hoeft niet eens een goede film te zijn. Als het verhaal me niet interesseert of slecht wordt verteld, dwaal ik lekker door de straten die ik zie, ga zo nu en dan een bar binnen of neem op een bankje plaats in een van de grote parken, of in de kleine, waarvan je er in Parijs gelukkig heel veel hebt, van die buurttuintjes waar het aangenaam dagdromen is.

    Lees meer

  • Efteling hoeft (voorlopig) niet gedwongen dicht, maar park zit nog wel in gevarenzone: ‘We zullen optreden’

    13-06-2024 20:00 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (21)

    KAATSHEUVEL - De provincie gaat de Efteling voorlopig niet dwingen de poorten te sluiten zodra het park meer dan 5 miljoen bezoekers ontvangt. Het sprookjespark zit al bijna aan die grens, die volgens de natuurvergunning absoluut niet overschreden mag worden. Toch is de Efteling nog niet helemaal uit de gevarenzone.

    Lees meer

  • Volleybalsters móéten vrijdagochtend van Canada winnen om hoop op olympisch ticket levend te houden

    13-06-2024 19:48 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (22)

    De Nederlandse volleybalvrouwen staan voor een cruciale wedstrijd tegen Canada. De Volleybal Nations League is voor Nederland niet alleen een mooi toernooi, maar ook een ingewikkeld rekenmodel voor wie er naar de Olympische Spelen mag. Met Canada als grootste concurrent.

    Lees meer

  • Ingewikkeld rekenmodel: zo gaan de volleybalsters naar de Olympische Spelen

    13-06-2024 19:48 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (23)

    De Nederlandse volleybalvrouwen staan voor een cruciale wedstrijd tegen Canada. De Volleybal Nations League is voor Nederland niet alleen een mooi toernooi, maar ook een ingewikkeld rekenmodel voor wie er naar de Olympische Spelen mag. Met Canada als grootste concurrent.

    Lees meer

  • Ingewik­keld rekenmodel: zo gaan de Nederlandse volleybal­sters naar de Olympische Spelen

    13-06-2024 19:48 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (24)

    De Nederlandse volleybalvrouwen staan voor een cruciale wedstrijd tegen Canada. De Volleybal Nations League is voor Nederland niet alleen een mooi toernooi, maar ook een ingewikkeld rekenmodel voor wie er naar de Olympische Spelen mag. Met Canada als grootste concurrent.

    Lees meer

  • Populair eetcafé Goed Volk sluit de deuren, horecaman start Italiaans-Mexicaans restaurant in het pand

    13-06-2024 19:46 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (25)

    Eetcafé Goed Volk in de Nijmeegse wijk Bottendaal houdt na 27 juli op te bestaan. Na bijna vijf jaar gooien eigenaars Klaas Cremers en Marly de Blank de deuren dicht. Een opvolger is gevonden: in het pand opent binnenkort een Italiaans-Mexicaans restaurant.

    Lees meer

  • Van gehate politicus in Gelderland tot minister in Den Haag: Marjolein Faber gevraagd om minister van Asiel te worden

    13-06-2024 19:40 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (26)

    ‘De Koran verbieden, de moskeeën dicht, weg met die islam.’ Marjolein Faber koos haar woorden altijd zonder nuance in haar jaren als Statenlid in de provincie Gelderland. Nu is ze door Geert Wilders gevraagd minister van Asiel te worden. Het is een gewaagde keuze, Faber raakte al vaak in opspraak. Dat lijkt haar overigens niet te deren. Het is goed als mensen je haten, is haar overtuiging.

    Lees meer

  • Van gehate politicus in Gelderland tot minister in Den Haag: dit is Marjolein Faber

    13-06-2024 19:40 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (27)

    ‘De Koran verbieden, de moskeeën dicht, weg met die islam.’ Marjolein Faber koos haar woorden altijd zonder nuance in haar jaren als Statenlid in de provincie Gelderland. Nu is ze door Geert Wilders gevraagd minister van Asiel te worden. Het is een gewaagde keuze, Faber raakte al vaak in opspraak. Dat lijkt haar overigens niet te deren. Het is goed als mensen je haten, is haar overtuiging.

    Lees meer

  • Van gehaat politicus in Gelderland tot minister in Den Haag: Marjolein Faber gevraagd om minister van Asiel te worden

    13-06-2024 19:40 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (28)

    ‘De Koran verbieden, de moskeeën dicht, weg met die islam’ Marjolein Faber koos haar woorden altijd zonder nuance in haar jaren als statenlid in de Provincie Gelderland. Nu is ze door Geert Wilders gevraagd minister van Asiel te worden. Het is een gewaagde keuze, Faber raakte al vaak in opspraak. Dat lijkt haar overigens niet te deren. Het is goed als mensen je haten, is haar overtuiging.

    Lees meer

  • Nederlandse Abed (33) zit al 9 maanden vast in Gaza: ‘Mijn kinderen vragen telkens wanneer papa thuiskomt’

    13-06-2024 19:17 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (29)

    Onmacht en angst beheersen het leven van Abed Al Attar. Ondanks zijn Nederlandse paspoort zit hij al negen maanden vast in Gaza. Pogingen van advocaten en de Nederlandse overheid om hem er weg te krijgen, leiden tot niks. Ondertussen probeert hij zijn gezin in Almere financieel te ondersteunen, maar dat wordt steeds moeilijker. ,,Dit is een nachtmerrie.”

    Lees meer

  • Na bruiloft kan Nederlandse Abed (33) al 9 maanden Gaza niet verlaten: ‘Ik snap er nog steeds niks van’

    13-06-2024 19:17 via gelderlander.nl

    Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (30)

    Onmacht en angst beheersen het leven van Abed Al Attar. Ondanks zijn Nederlandse paspoort zit hij al negen maanden vast in Gaza. Pogingen van advocaten en de Nederlandse overheid om hem er weg te krijgen, leiden tot niks. Ondertussen probeert hij zijn gezin in Almere financieel te ondersteunen, maar dat wordt steeds moeilijker. ,,Dit is een nachtmerrie.”

    Lees meer

  • Lieke Klaver haalt met Italiaanse gebaren haar gram op 400 meter, euforische Liemarvin Bonevacia ook naar finale - Ede nieuws - NewsLocker (2024)

    References

    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Errol Quitzon

    Last Updated:

    Views: 6103

    Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

    Reviews: 82% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Errol Quitzon

    Birthday: 1993-04-02

    Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

    Phone: +9665282866296

    Job: Product Retail Agent

    Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

    Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.